mail telefon tilmelding

Hvad omfatter en frakobling?

En frakobling af din gasforsyning omfatter din gasmåler og tilhørende målerskab samt din gasledning/stikledning. Selve gasfyret og den øvrige gasinstallation indenfor tager vvs-installatøren sig af.

Din gasmåler planlægger vi at tage ned, måneden efter du er skiftet til en anden varmekilde. Herefter laver vi en slutopgørelse af dit gasforbrug.

Der kan gå op til 18 måneder, før vi rent fysisk frakobler din gasledning og fjerner dit målerskab.

Sådan frakobler vi din gasledning: 

  • Vi graver op, hvor stikledningen er tilkoblet gadeledningen uden for skel i offentligt areal. 
  • Vi afbryder stikledningen fra gadeledningen og retablerer efterfølgende inkl. evt. fliser/asfalt ude ved gadeledningen.  
  • Vi fjerner gasmåler og målerskab ved dit hus, og fjerner det synlige opføringsrør ved dit hus lige under jordoverfladen. 
  • Vær opmærksom på, at Evida ikke retablerer din ejendom eller haveareal, som fx huller i murværk, manglende fliser/asfalt under gasskab, mv. Er dit målerskab indbygget i muren, skal du altså selv sørge for at retablere muren, der hvor skabet har siddet. 

Gasrøret (stikledningen) mellem gadeledning og opføringsrør fjernes normalt ikke. 

Din sikkerhed er vigtig
Husk, at det kun er en autoriseret vvs-installatør, som må arbejde på og fjerne din gasinstallation.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 18 måneder, før vi frakobler din gasledning. Det betyder, at der ligger en gasfyldt ledning på din grund så længe, og at du skal være opmærksom, hvis du skal lave grave- eller anlægsarbejde i nærheden af ledningen. Få en tegning over, hvor gasledningen ligger på din grund.

Indtast postnummer

Indtast postnummeret for den adresse, dit besøg drejer sig om.

Vi bruger postnummeret til at vise dig den information, som er relevant for det område, adressen ligger i.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnummer for det område, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Kundeservice

Kontakt

Har du et spørgsmål til os?

Vi hjælper dig til at finde et svar eller komme i kontakt med en af vores kunde­service­medarbejdere

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 6225 9114.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler