mail telefon tilmelding

Ansat siden 1. oktober 2016 

Som forretningsudvikler er mit hovedfokus analysearbejde. Dvs. både at producere analyser selv, men også som deltager i andres analyser. På det seneste har vi arbejdet meget med gasstrategi og klimahandlingsplaner. Her kigger vi på fremtiden for gassystemet, og hvordan gassystemet er en medspiller i klimamålsætningerne. Fx undersøger vi, hvor meget biogas vi har til rådighed, og hvordan vi anvender den bedst muligt. Vi undersøger også tarifferne, og hvordan de vil se ud i fremtiden. Kort sagt forskellige fremtidsscenarier for gassystemet og dens forbrugere. Det er så at sige det lange lys, vi har på. 

Man kan altid finde en kollega, som kan hjælpe med viden. Og så sætter jeg pris på måden at være på. Altså vores generelle kultur

Alexander Kousgaard Sejbjerg

Vi har desuden forskellige udviklingsprojekter kørende med eksterne parter. Fx FutureGas med DTU som projektleder, hvor jeg har været bi-vejleder for en ph.d.-studerende. Derudover kører vi sammen med Dansk Gasteknisk Center et projekt, der handler om demonstration af hybridløsninger, altså hvor gas og varmepumper i samspil skaber en varmeløsning. Noget som er rigtig interessant for en lang række kommuner og vores kunder, sommåske skal finde alternativer til deres eksisterende gaskedel. Derfor er vi bl.a. også en del af at samarbejdet om fremtidens energiforsyning med Hovedstadens kommuner og yderligere et par kommuner fra Region Sjælland. 

Sidst men ikke mindst, så bidrager vi med data til Energistyrelsens analyser og rapportering, når de har behov for ekspertviden på gasområdet.

Det bedste ved selve jobbet er… 

Kontaktfladen med eksterne parter som Energistyrelsen og kommunerne og den ekspertrolle vi har, hvor vi producerer analyserne. Jeg får nogle virkelig spændende og udfordrende opgaver. Og så er jeg er glad for friheden og ansvaret i jobbet og følelsen af, at det jeg laver, har en vigtig betydning for den fremtidige planlægning af samfundets kritiske infrastruktur.

Det bedste ved Evida som arbejdsplads er… 

Samarbejdet. Man kan altid finde en kollega, som kan hjælpe med viden. Og så sætter jeg pris på måden at være på. Altså vores generelle kultur. 

Jeg bidrager selv til det gode arbejdsmiljø ved at være med til at lave faglige arrangementer i vores AC-klub. Her holder vi faglige arrangementer som fx besøg hos en gasrørsproducent. Jeg nyder det faglige fællesskab, og at der er så mange nørder og eksperter. Det er altid en fornøjelse at snakke med de andre – og høre om deres ekspertområder.


Er det dig, vi har brug for?

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Fagansvarlig ingeniør eller maskinmester til kritisk infrastruktur Hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Projektledere til den grønne omstilling Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Praktikant med flair for bæredygtighed og samfundsansvar - Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

It-forretningsudvikling

"Jeg oplever en enorm stor tiltro til vores evner som it-forretningspartnere..."

Mød Maja
Portræt

Driftsupport & projektarbejde

"Det er spændende at være med til at påvirke min arbejdsplads, og jeg trives med at have indflydelse og hjælpe mine kolleger..."

Mød Anne-Mette
Portræt

Projektledelse

"Jeg har nydt at være med i alle projektets faser og deler gerne ud af min viden, når folk ringer til mig for at få hjælp..."

Mød Chris
Portræt
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler