mail telefon tilmelding

Ansat siden 1. august 2005 

Som driftsupporter er det min opgave at understøtte, at driften kører upåklageligt. Og med en sammenlægning af tre selskaber til ét, så er der nok at gøre med at få samlet trådene og sørge for at migrere data fra et system til et andet. Jeg bidrager til at få skabt en struktur i vores system og at få ensartet processerne. 

Som projektassistent i migreringsprojektet, hvor tre it-systemer skal samles i ét, står jeg for en række praktiske ting, fx koordinering af undervisning, og definering af brugergruppe-niveau samt udarbejdelse af guidelines til undervisere. Derudover står jeg for datavask, migreringsworkshops og tilretning af processer. I vores nuværende it-system har jeg rollen som superbruger og supporterer derfor mine kolleger i brugen af systemet. I naturlig forlængelse heraf står jeg for planlægningen af undervisning til slutbrugerne i vores kommende system.

Selvom jeg holder af struktur, så nyder jeg faktisk også, at der ikke er to dage, der er ens, da jeg har mange berøringsflader, og selv kan planlægge min dag. Det er spændende at være med til at påvirke min arbejdsplads

Anne-Mette Vad Nedergaard

Jeg involverer mig i mange ting, hvis jeg ser, at der er noget, der kan forbedres. Det gælder både det faglige og det sociale. Jeg er bl.a. med i den nyoprettede personaleforening. Samtidig er jeg tillidsrepræsentant for HK. Den post fylder også en del. Især nu hvor vi er i gang med udflytning af arbejdspladser i forbindelse med Statens Bedre balance II - plus sammenlægningen af tre forskellige selskaber og dermed også sammenlægning af vilkår. Det kræver noget, men det er spændende. 

Og det er egentligt lidt pudsigt, at jeg roder mig ind i alle de her ting, for jeg er introvert af natur og trives bedst med struktur og ro. Det ekstroverte er noget, jeg har tillært mig. 

Det bedste ved selve jobbet er… 

At jeg har så mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg har både rutineopgaver og nogle lidt mere udfordrende opgaver, hvilket er rart, for det er vigtigt for mig at blive udfordret og få lov at bruge hovedet. 

Selvom jeg holder af struktur, så nyder jeg faktisk også, at der ikke er to dage, der er ens, da jeg har mange berøringsflader, og selv kan planlægge min dag. Det er spændende at være med til at påvirke min arbejdsplads, og jeg trives med at have indflydelse og hjælpe mine kolleger.

Det bedste ved Evida som arbejdsplads er… 

I det tidligere Dansk Gas Distribution viste en trivselsundersøgelse, hvad der betyder mest for medarbejderne: Gode kolleger, god ledelse og spændende arbejdsopgaver.Det ser vi beviset på, når kolleger, der skal stoppe pga. udflytning af arbejdspladser, alligevel bliver til det sidste og hjælper opgaverne videre. Hvis kollegerne ikke følte, at det var en fantastisk arbejdsplads, så var de jo smuttet for længst. Man kan imidlertid godt mærke, at vi kommer med forskellige kulturer i de 3 sammenlagte selskaber. De bløde værdier og den fælles kultur tager lidt tid at få masseret ind. Men jeg oplever, at vi er der for hinanden, og at vi holder det gode humør.


Er det dig, vi har brug for?

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Fagansvarlig ingeniør eller maskinmester til kritisk infrastruktur Hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Projektledere til den grønne omstilling Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Praktikant med flair for bæredygtighed og samfundsansvar - Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

Kundeservice

"Jeg kan godt lide udfordringer. Det må godt være lidt svært..."

Mød Helle
Portræt

Ingeniørkunst

"Det er en god fornemmelse at blive hørt og få lov at bringe sin viden i spil..."

Mød Karsten
Portræt

It-forretningsudvikling

"Jeg oplever en enorm stor tiltro til vores evner som it-forretningspartnere..."

Mød Maja
Portræt
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler