mail telefon tilmelding

Ansat siden 1. maj 2003

Som afdelingsleder er det min opgave at sørge for, at vi har de rigtige ressourcer og kompetencer til de opgaver, vi varetager i mit område, samt hjælpe med at prioritere de mange opgaver, der kan dukke op i en driftsafdeling, når der er behov for det. Vi kan jo ikke gøre det hele på en gang. Det betyder, at meget af min tid går med møder. Det er lige fra afdelingsmøder, 1 til 1-møder og møder på tværs af vores faglige områder, hvor vi beslutter tekniske koncepter, allokerer de rette kompetencer og sikrer, at vi når opgaverne til tiden. Og så er der det administrative som fx at godkende fakturaer og timeregistreringer. Generelt er jeg med hele vejen.

Det bedste ved jobbet er at arbejde med teknisk kompetente medarbejdere, der brænder for det, de laver

Birgitte Herskind

Jeg er også involveret, når vi skal lave nye distributionsbetingelser, og vi skal auditeres i vores ISO-certificering. Der er jo meget, der skal effektiviseres, og procedurer der skal ensrettes, i den fase, vi står i lige nu. Efter sammenlægningen har vi fundet ud af, at der er rigtig mange ting, som de oprindelige selskaber har gjort forskelligt, selvom vi har haft samme opgave, - nemlig at distribuere gas. Lige nu er kunsten, at vi får valgt de bedste løsninger samtidig med, at vi alle er med.  

Og så ligger der en stor øvelse i at få lært folk at kende. Dem, der kommer fra samme organisation som jeg selv, kender jeg selvfølgelig rigtig godt, men dem der kommer fra den anden organisation, kender jeg kun enkelte fra erfagrupper. I min afdeling er vi i alt 14. Der er ikke så mange nye, men vi har dog haft en udskiftning pga. pension. Her er det noget af en udfordring at få bragt den enorme viden videre fra en person, der har været her i 30 år. 

Min afdeling er ansvarlig for gasmålesystemerne og biogastilslutningerne i hele Danmark. Vi skal sikre, at vi afregner kunderne korrekt, og at vi har de rette kontrolsystemer. I dag tilfører vi biogas til vores gasnet. Der er regler for, hvilken kvalitet gassen skal have, for at den må komme ind på gasnettet, det styres automatisk og overvåges 24/7. Vi har meget fokus på en høj oppetid på vores anlæg, så den producerede biogas kan komme på gasnettet.  

Det bedste ved jobbet er… 

at arbejde med teknisk kompetente medarbejdere, der brænder for det, de laver. Vi har en masse spændende udfordringer, og når det lykkes at få de dygtige hoveder på tværs af faggrupper til at arbejde sammen, så har jeg det godt. Og så er det spændende, at vi får lov at arbejde med at få biogassen på nettet, det er et helt nyt fagområde og der er ikke allerede udviklede koncepter, der ligger klar til os. Vi har været med til at udvikle det fra bunden. Det har pustet nyt liv i os, at omstændighederne har ført os den vej. Jeg er virkelig stolt af, hvad den gruppe jeg har, har opnået.” 

Det bedste ved at arbejde i Evida er… 

At vi står i den grønne omstilling, - det er fedt at være en del af. Og så dét, at vi har en fællesskabsånd og vi brænder for det vi laver. Det giver energi, og det trives jeg godt med.  


Er det dig, vi har brug for?

Vi har brug for nye kollegaer, der har mod på at gå forrest og tage udfordringerne op sammen med os. Du skal have ja-hatten solidt placeret på hovedet og have evnen til at se et problem som en chance for at blive klogere. For sammen skal vi finde løsninger på problemer, der ikke er set før. Vi søger nye medarbejdere til en bred vifte af stillinger på tværs af fag og kompetencer.

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Fagansvarlig ingeniør eller maskinmester til kritisk infrastruktur Hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Projektledere til den grønne omstilling Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Praktikant med flair for bæredygtighed og samfundsansvar - Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

Forretningsudvikling

"Jeg får nogle virkelig spændende og udfordrende opgaver..."

Mød Alexander
Portræt

It-forretningsudvikling

"Jeg oplever en enorm stor tiltro til vores evner som it-forretningspartnere..."

Mød Maja
Portræt

Ingeniørkunst

"Det er en god fornemmelse at blive hørt og få lov at bringe sin viden i spil..."

Mød Karsten
Portræt
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler