mail telefon tilmelding

Ansat siden december 2017

Som projektingeniør har jeg været tilknyttet projekterne som el-ansvarlig og nogle gange som delprojektleder. Overordnet set er min opgave at foretage den tekniske afklaring ved indkøb af kompressorer og målestationer. Jeg bidrager med el-faglig viden og sikrer, at leverandørerne lever op til relevante standarder og krav i EU-direktiverne. I min funktion skal jeg kunne varetage alt el-relateret lige fra instrumentering, el-tavler og PLC-spørgsmål.

Jeg tror på den grønne omstilling, og at biogas er en del af den bæredygtige fremtid. Det er en stor motivationsfaktor for mig, at jeg kan bidrage til, at det kommer til at virke

Chris Harding

Jobbet omfatter også opfølgningsmøder hos leverandørerne for at inspicere fremskridt og for at teste styrings- og kontrolsystemer. Det gør vi for at sikre, at alt er håndværksmæssigt korrekt udført. Når vi er tilbage i Danmark, er jeg også med til at sikre, at installation af kompressorerne foregår efter alle eltekniske forskrifter og Evidas retningslinjer for QHSE.

Jobbet inkluderer desuden en masse site-arbejde, hvor kompressoren bliver leveret til. Her sikrer jeg, at interfaces passer, så forsyningskablerne kommer ind de rigtige steder i bygningen, og jeg leverer arbejdsbeskrivelser til entreprenørens elektrikere. Under installationsarbejdet har jeg rollen som supervisor for udenlandske underleverandører. Dernæst hedder det opstart og testkørsel. 

Parallelt med kompressor-installationen modtager vi dokumentationspakker, hvor mine kolleger og jeg laver kvalitetskontrol af indholdet, så vi sikrer, at det lever op til de danske bekendtgørelser og Evidas kravspecifikation. Vi samler og sender dokumentation til Arbejdstilsynet, så vi kan få byggetilladelse og ibrugtagningstilladelse. Det betyder, at Arbejdstilsynet kommer ud og besøger os for at lave teknisk afklaring, inden vi kan begynde at køre gassen igennem. Fordi det samtidig er et eksplosivt område, vi arbejder i, får vi desuden besøg af en ATEX-konsulent. Den koordinering og dialog varetager jeg også. 

Alt i alt er det et job med en meget bred kontaktflade, og det trives jeg godt med.

Det bedste ved jobbet er… 

De gode kolleger og den brede involvering, jeg har oplevet. Jeg har nydt at være med i alle projektets faser og deler gerne ud af min viden, når folk ringer til mig for at få hjælp. Alsidigheden i jobbet har betydet meget, hvor jeg har været med til at definere rammevilkår og har haft indflydelse ad den vej. Selvom det har betydet lange arbejdsdage, så har jeg også nydt rejseaktiviteten, som har været en del af jobbet, som fx da vi havde opgaver i Italien og Spanien. 

Stillingen ændrer dog lidt karakter her efter sammenlægningen, hvor jeg er flyttet over i en anden afdeling, end jeg plejer at være i. 

Det bedste ved at være ansat ved Evida er… 

At der er ambitioner om en afgørende forandring. Jeg tror på den grønne omstilling, og at biogas er en del af den bæredygtige fremtid. Det er en stor motivationsfaktor for mig, at jeg kan bidrage til, at det kommer til at virke.


Er det dig, vi har brug for?

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Fagansvarlig ingeniør eller maskinmester til kritisk infrastruktur Hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Projektledere til den grønne omstilling Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Praktikant med flair for bæredygtighed og samfundsansvar - Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

Ledelse

"Det bedste ved jobbet er at arbejde med teknisk kompetente medarbejdere, der brænder for det, de laver..."

Mød Birgitte
Portræt

Kundeservice

"Jeg kan godt lide udfordringer. Det må godt være lidt svært..."

Mød Helle
Portræt

Ingeniørkunst

"Det er en god fornemmelse at blive hørt og få lov at bringe sin viden i spil..."

Mød Karsten
Portræt
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler