mail telefon tilmelding

Ansat siden: 1. december 2019  

Som udbudsjurist rådgiver jeg virksomheden omkring udbudsret, aftaleret mv. Indkøbsfunktionen er involveret helt fra det tidspunkt, hvor Evida overvejer et køb af et produkt eller en ydelse, til det er købt og implementeret i virksomheden. I denne proces hjælper vi med at udarbejde udbudsmateriale, kravspecifikation, kontrakter, og vi laver forhandlinger med leverandører og meget mere. 

Jeg oplever, at der er stor tillid til, at man kan udføre sit job godt, og samtidig at man bliver ’grebet’, hvis man har brug for det

Emilie Palmus Ehrenskjöld

Formålet med indkøbsfunktionen i Evida er at sikre overholdelse af lovgivningen - og dermed sikre opretholdelse af en fair konkurrence på markedet. Vi sikrer, at alle aftaler bliver lavet på et lovligt og oplyst grundlag. På denne måde sikrer vi,at ingen aftaler bliver erklæret ugyldige.

Det bedste ved jobbet er… 

At man får mulighed for at samarbejde med så mange forskellige mennesker og på forskellige niveauer og planer i organisationen samt uden for Evida. 

Vi er en lille afdeling på fire – snart fem personer, som samarbejder på kryds og tværs. Vi har en meget uformel tone og har et godt forhold til hinanden. Jeg oplever, at der er stor tillid til, at man kan udføre sit job godt, og samtidig at man bliver ’grebet’, hvis man har brug for det. Der vil altid være noget, man har brug for hjælp til, og så er det rart, at der er en god tone, og at man hjælper hinanden. 

I flere af de andre afdelinger, er der kolleger med en lang historik fra de sammenlagte selskaber, mens alle os i indkøbsfunktionen er forholdsvis nye. Det ser jeg som en spændende mulighed. Jeg tænker nemlig, at kombinationen af lang erfaring og friske øjne på måden at gøre ting på, kan gøre noget godt for Evida,i forhold til, hvordan tingene skal være fremadrettet.” 

Det bedste ved at arbejde ved Evida er … 

Den meget flade organisationsstruktur. Det føles ikke som om, der er noget hierarki. Alle taler sammen. Dette er med til at skabe et miljø, der gør, at jeg kan udvikle mig fagligt igennem mine kolleger.


Er det dig, vi har brug for?

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Maskinmester/ingeniør til kritisk infrastruktur Hurtigst mulig vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Udbudsjurist til Strategisk Indkøb Hurtigst mulig via Birn & Partners Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Director Business Development Så snart som muligt via Hansen Toft Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Afdelingschef Så snart som muligt via Hansen Toft Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart
Evida søger ny COO Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

Ingeniørkunst

"Det er en god fornemmelse at blive hørt og få lov at bringe sin viden i spil..."

Mød Karsten
Portræt

It-forretningsudvikling

"Jeg oplever en enorm stor tiltro til vores evner som it-forretningspartnere..."

Mød Maja
Portræt

Forretningsudvikling

"Jeg får nogle virkelig spændende og udfordrende opgaver..."

Mød Alexander
Portræt
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler