mail telefon tilmelding

Ansat siden 1. maj 2007

Når man har været her så mange år, som jeg har, så bliver man involveret i rigtig mange forskellige opgaver. Men primært har jeg ansvaret for det elektroniske gasmålesystem og projektering af gasmålesystemer. Et gasmålesystem har en mekanisk og en elektronisk del, - og jeg tager mig primært af den elektroniske del, men arbejder også med den mekaniske.

Jeg vil næsten kalde det en pionerånd, vi har skabt med den rejse, vi er på vej ind på med at få naturgassen udskiftet med biogas

Karsten Houmøller

Da biogas skulle ind i gasnettet i 2013, fik jeg ansvaret for analysedelen herunder brændværdi-bestemmelse. Det skal jo måles rigtigt, så kunderne afregnes korrekt. En del af opgaverne her er også at undervise teknikerne i marken. Ud af afdelingens 13 ansatte er vi fire, der arbejder med målinger. Ellers er arbejdsområderne gasmålesystemer, biogas-modtagerstationer og kompressorer. 

En af mine opgaver er også at være med ude, når vi skal starte op på modtagelse af biogas. Forinden er jeg med til at lave FAT (Factory Acceptance Test) på modtagerstationer og SAT (Site Acceptance Test) ude hos biogasproducenten. 

Som el-ingeniør i gasmålerafdelingen har jeg en utrolig stor grænseflade til hele organisationen lige fra lager, strategisk indkøb, kundeservice, afregning plus de udekørende. Samarbejdet på tværs af fagligheder giver stor variation og afveksling i hverdagen. 

Derudover har jeg flere gange haft fornøjelsen at få lov at dele min viden med forskellige offentlige myndigheder, når de har efterspurgt viden om vores område. Det er en god fornemmelse at blive hørt og få lov at bringe sin viden i spil.

Det bedste ved selve jobbet er… 

De konkrete udfordringer, der kommer. Så er det bare med at få opgaverne delt op, og løst systematisk. Jeg nyder, at ikke to dage er ens. Projektløsningerne og analysearbejdet er kompliceret stof, og det er dét, der motiverer mig.” 

Det bedste ved at Evida som arbejdsplads er… 

Kollegerne og den ånd vi har. Dét at have kolleger, der vil samme vej. Den viden vi efterhånden har bygget op. Vi startede med at tegne løsningsforslag på tavlen på kontoret, da vi første gang skulle projektere en modtagestation til modtagelse af opgraderet biogas. Så jeg vil næsten kalde det en pionerånd, vi har skabt med den rejse, vi er på vej ind på med at få naturgassen udskiftet med biogas.


Er det dig, vi har brug for?

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Fagansvarlig ingeniør eller maskinmester til kritisk infrastruktur Hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Projektledere til den grønne omstilling Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Praktikant med flair for bæredygtighed og samfundsansvar - Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

Ledelse

"Det bedste ved jobbet er at arbejde med teknisk kompetente medarbejdere, der brænder for det, de laver..."

Mød Birgitte
Portræt

Forretningsudvikling

"Jeg får nogle virkelig spændende og udfordrende opgaver..."

Mød Alexander
Portræt

Kundeservice

"Jeg kan godt lide udfordringer. Det må godt være lidt svært..."

Mød Helle
Portræt
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler