mail telefon tilmelding

Ansat siden: 1. maj 2018

Som it-forretningspartner er jeg bindeled mellem forretningen og it. Eller brobygger om du vil. En af mine fineste opgaver er nemlig at sikre tværgående samarbejde, så vi undgår siloopbygning i Evida. Det sikrer jeg ved at vide, hvad der foregår i forretningen, og ved at it-forretningspartnere er en del af alle it-mæssigeaktiviteter. 

Forretningspartnerne i IT er hver især koblet på et eller flere forretningsområder. Jeg er fx koblet på områderne kunder og økonomi, så her er min opgave at have indsigt i de specifikke dele af forretningen, sådan at jeg fx kan vurdere, hvad de hårde og bløde gevinster vil være, når der oprettes en business case. 

Jeg elsker at være med til at forme Evida i retning mod at blive en mere datadreven virksomhed. Det ser jeg som en helt unik mulighed

Maja Christensen

Generelt set er mit job at facilitere og være projektleder inden for digitalisering og harmonisering. Som it-forretningspartner skal jeg vide, hvornår jeg skal træde ind og trække i de rigtige tråde. Jeg ser, hvad forretningen har behov for, og så ser jeg, hvordan jeg kan bistå med optimering inden for teknologiske vinkler og processer. 

Pt. er jeg med i projekter, hvor vi afprøver automatisering af processer via robotteknologi. Fx har vi i samarbejde med forretningen identificeret og idriftsat fem processer, hvor business-casen viser, at vi kan lette arbejdsgangen, mens ansvaret bliver i afdelingen. Her faciliterer jeg og holder statusmøder samt identificerer de processer, der skal optimeres.

Det bedste ved jobbet er… 

Frihed til at agere under ansvar. Jeg oplever en enorm stor tiltro til vores evner som it-forretningspartnere. Vi får lov at præge vores hverdag og vores projekter, og så har vi et super godt kollegialt arbejdsmiljø. Vi hilser på alle, og der er en rigtig god stemning. 

Der er plads til humor, sjov og spas samtidig med, at vi opnår fremdrift og gode resultater. Arbejdet er meget varieret og med mange spændende opgaver. Selvfølgelig er der mindre sjove opgaver, men hovedfokus er, at det skal være sjovt. Og det er fedt. 

Mange af mine kolleger her i Evida har været her i 25-30 år. Det siger jo meget om arbejdspladsen, og var én af de ting, der tiltrak mig, da jeg selv søgte job her. 

Jeg føler mig heldig, fordi jeg via min funktion går meget på tværs, dvs. jeg understøtter det tværgående samarbejde. De synergier vi opnår, synes jeg, det er megafedt at være med til at styrke. 

Og så elsker jeg at være med til at forme Evida i retning mod at blive en mere datadreven virksomhed. Det ser jeg som en helt unik mulighed. 

Det bedste ved at være ansat i Evida er… 

Det er jo netop, at man får lov at være med på en optimeringsrejse. At få lov bringe folk sammen for at skabe det bedste resultat, bl.a. standardisering af vores processer og helt generelt optimere forretningen. 


Er det dig, vi har brug for?

Vi har brug for nye kollegaer, der har mod på at gå forrest og tage udfordringerne op sammen med os. Du skal have ja-hatten solidt placeret på hovedet og have evnen til at se et problem som en chance for at blive klogere. For sammen skal vi finde løsninger på problemer, der ikke er set før. Vi søger nye medarbejdere til en bred vifte af stillinger på tværs af fag og kompetencer.

Titel Ansøgningsfrist Lokalitet
Fagansvarlig ingeniør eller maskinmester til kritisk infrastruktur Hurtigst muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Projektledere til den grønne omstilling Hurtigst mulig - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800, Viborg, Denmark
Praktikant med flair for bæredygtighed og samfundsansvar - Vognmagervej 14, 8800, Viborg
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur Så snart som muligt - vi holder samtaler løbende Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Energiplanlægger til den grønne omstilling af energisystemet Så snart som muligt Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Økonom til opbygning af fremtidens energiinfrastruktur Så snart som muligt - vi holder løbende samtaler Vognmagervej 14, 8800 Viborg, Denmark
Projektleder til den grønne omstilling Hurtigst mulig via Capax recruitment Mandal Alle 23, 5500, Middelfart

Bliv en del af noget stort

ice
Play

Evida står for mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler natur- og biogas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Har du mod og kvalifikationer til at tage med på rejsen, vil dine mere end 400 nye kolleger glæde sig til at byde dig velkommen på holdet.

Lær os at kende

 • Det bedste ved jobbet er at arbejde med teknisk kompetente medarbejdere, der brænder for det, de laver...

  Birgitte Herskind

  Mød Birgitte
 • Jeg har nydt at være med i alle projektets faser og deler gerne ud af min viden, når folk ringer til mig for at få hjælp...

  Chris Harding

  Mød Chris
 • Jeg oplever, at der er stor tillid til, at man kan udføre sit job godt...

  Emilie Palmus Ehrenskjöld

  Mød Emilie
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler