mail telefon tilmelding

Med Finansloven er der blevet afsat penge i årene 2021-2026 til at dække omkostningerne til frakobling af gasforsyningen hos private boligejere. Afkoblingsordningen er led i de tiltag, som gøres for at få forbrugerne til at skifte olie- og gasfyr ud med varmepumper og fjernvarme. 

Energistyrelsen er ansvarlig for ordningen, men den administreres af Evida. 

Ordningen forventes at træde i kraft i starten af 2021, og vi henviser til evida.dk/kundeservice, hvor vi vil informere om kriterier, vilkår m.v., så snart disse er kendte. 

De overordnede linjer i ordningen er, at en boligejer, som ønsker at skifte varmekilde, skal opsige sin gasforsyning hos Evida. Dette skal ske elektronisk på Evidas selvbetjeningsløsning, Mit Evida. Kun opsigelser, som er modtaget, efter ordningen er trådt i kraft, kan blive omfattet. Opfylder forbrugeren kriterierne, og er der penge tilbage i puljen, vil frakobling af stikledningen ske uden beregning for forbrugeren.  

Opsigelsen skal foretages af ejeren, som skal bekræfte sin opsigelse med digital signatur, og du kan som vvs-installatør derfor ikke foretage opsigelsen på vegne af en kunde. 

Nyhedsbrev

Vil du have flere nyheder fra Evida? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du modtage andre nyheder målrettet din virksomhed om fx udlevering af målere, opsætning og indregulering af kedler, effektive installationsmetoder for gaskedler, åbningstider på lager, administrative tips og tricks, nye produkter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld her
Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler