mail telefon tilmelding
Gå til indhold

Vi skaber de bedste rammer

Vores medarbejdere er afgørende for vores succes, og vi skaber de bedste rammer for arbejdet uanset stilling. Vores gode kantine, samvær med kollegaerne og fleksibilitet er nøgleelementerne i en god hverdag hos Evida.

En social arbejdsplads

Vi vægter det sociale samvær med vores kollegaer, og vores aktive personaleforening, der organiserer en bred vifte af forskellige aktiviteter året rundt - fra biografture og julebanko til yoga og chokoladesmagning.

God frokostordning

Vi sætter en ære i at servere varieret, sund og velsmagende mad, og vores kokke får hver dag stor ros. Vi lægger vægt på at lave mad fra bunden af kvalitetsråvarer, der afspejler årstiden og har fokus på økologi.

Fleksibel arbejdstid og sted

Vi ser dig og dine behov. Derfor vil vi sammen tilrettelægge dit arbejdsliv. Har du brug for en dag på hjemmekontoret, så er det naturligvis også en mulighed. I alle de jobs, hvor der er mulighed for det, kan du arbejde hjemme fra op til to dage om ugen.

Om Evida

Hvem er vi?

Evida er det nationale gasdistributionsselskab. Det er vores opgave at designe, drive og vedligeholde gasdistributionsnettet i hele landet som en del af Danmarks kritiske infrastruktur.

Vi tilpasser, udbygger og optimerer driften af gassystemet, så infrastrukturen er klar til fremtidens energisystem med 100 % biogas.

Hos Evida skaber vi fremtiden. Derfor gør vi samtidig klar til at distribuere brint og CO2, så det danske PtX-potentiale bliver indfriet.

Læs mere
Evida Graduate 45

Personalegoder

Først og fremmest kan vi tilbyde dig en masse dygtige og fagligt kompetente kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Derudover sætter vi en ære i at sikre, at alle ansatte er glade og har adgang til gode personalegoder. Herunder kan du læse mere om nogle af vores personalegoder og faciliteter. 

 • Gode barselsforhold: Graviditetsorlov 8 uger før forventet fødselstidspunkt. Ret til 24 ugers barsel til hver af forældrene.
 • To betalte omsorgsdage pr. barn pr. år indtil barnet fylder 7 år
 • Barnets 1. og 2. sygedag
 • Seniorordning: Fem årlige seniorfridage eller reduktion af arbejdstid og løn til 30 timer med fuld pensionsindbetaling seks år før folkepensionsalder
 • Fem feriefridage
 • Sundhedsordning
 • God og billig frokostordning
 • Motionscenter i Viborg og Stenlille
 • Initiativrig personaleforening – der arrangerer alt fra julebanko og yoga til biograf- og sommerlandsture
 • Betalt internet
 • Et fokuseret onboardforløb, hvor du bliver introduceret godt til kolleger, samarbejdspartnere og opgaver. Du får din egen buddy, som hjælper dig godt på plads, både socialt og fagligt.

Fleksibel arbejdstid og sted

Attraktive arbejdspladser i øst og vest

Evidas hovedkontor ligger i Viborg

Men det er ikke en forudsætning, at du skal bo i Viborg, for Evida tilbyder hjemmearbejdsdage hver uge. Vores medarbejdere bor mange forskellige steder. Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Vejle og Holstebro – bare for at nævne et par stykker.

Så uanset hvor du bor, er der mulighed for at arbejde hos os. 


Udover Viborg har vi også afdelinger i Middelfart, Stenlille og Hørsholm.

DK Kort (1)
Det er enormt spændende at have en hverdag, hvor man aldrig helt ved, hvad man har i vente

Mads, Senior Specialist, Finansiel Planlægning & Analyse.

Karriere hos Evida?

Kontakt

Har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte Cecilie for at høre mere.

Cecilie Højland Strøbech
HR-seniorpartner
ces@evida.dk
+45 41 77 01 50

Se ledige stillinger
Kontakt Os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler