mail telefon tilmelding

CO2 er en gasart, som de fleste kender, men der er måske færre, der kender gassens mange perspektiver og muligheder. For CO2 kan bidrage til den grønne omstilling af energisystemet gennem CO2-fangst, -udnyttelse og lagring (CCS/CCUS).

Det er Evidas forventning, at der kan blive behov for rørført infrastruktur til at forbinde aftager og producent af brint og CO2. I første omgang vil der sandsynligvis være tale om nye rørledninger, men på sigt forventer Evida, at dele af det eksisterende gasnet vil kunne konverteres til i stedet for at transportere brint eller CO2.

Konference: Hvordan ser fremtiden for CO2 ud i Danmark?

Vær med når Evida i samarbejde med Energy Cluster Denmark afholder en konference om fremtiden for CO2 i Danmark.

Konferencen afholdes fredag den 3. februar klokken 10.00-13.00 hos Dansk Arkitektur Center, BLOX København.

Her har vi blandt andet inviteret EU-Kommissionen, TotalEnergies, GEUS og Green Hub Denmark, der skal gøre os klogere på fremtiden for CO2 i Danmark.

 

Tilmeld dig her:

 

Du kan klikke på programmet herunder for at læse det.

 

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler