Denne side henvender sig til dig, der arbejder med projektforslag og varmeplanlægning.

Evida tilbyder
Som gasdistributør er vi hos Evida høringspart i den kommunale behandling af projektforslag for konvertering af gasområder samt ændringer i produktionsenhederne på fjernvarmeværker med gasforsyning.

Vi tror på, at med åbenhed, dialog og veldokumenterede forudsætninger finder vi de rigtige veje i den grønne omstilling og de forandringer af varmeforsyningen, der er påkrævede.

Evida vil gerne bidrage til en optimal høringsproces, som ikke tager længere tid end nødvendigt. Derfor deltager vi gerne i forhøringer, formøder, og giver feedback på projektforslag og fremsender data, som alt sammen kan bidrage til, at potentielle uenigheder løses inden høringsfasen. Herved kan du som projektmager realisere dit samfundsøkonomisk fordelagtige projekt uden forsinkelse. 

Kom i dialog med os
Har du brug for oplysninger, eller ønsker du et møde med os, så send os en mail

energiplaner@evida.dk

Kundeservice

Kontakt

Har du et spørgsmål til os?

Vi hjælper dig til at finde et svar eller komme i kontakt med en af vores kunde­service­medarbejdere

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Indtast postnummeret, for den adresse din henvendelse drejer sig om, så vi kan guide dig bedst muligt.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnummer for det område, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.


Hvis du lugter gas, ring til 7789 9000.

Har du spørgsmål rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler