mail telefon tilmelding

Hvis du vælger at skifte gassen ud med en anden varmekilde, skal din gasledning frakobles.

Vær opmærksom på, at din opsigelse er bindende for både dig og Evida og ikke kan fortrydes.

Statens Afkoblingsordning for 2022 er snart opbrugt. 

Partierne bag aftalen om en målrettet varmecheck har netop indgået en delaftale, som blandt andet tilfører yderligere 75 millioner kroner i 2022 til Afkoblingsordningen. Udmøntningen af disse midler forventes at ske inden for kort tid.

Afkoblingsordningen dækker omkostninger til frakobling af gasledninger til rumopvarmning i privat beboelse. Afkoblingsordningen gælder kun for opsigelser, som Evida modtager, når der er en pulje åben, og der er penge tilbage i puljen. Hvis du da opfylder kravene, bliver frakoblingen af din gasledning gratis for dig.

Opfylder du ikke kriterierne, eller er puljen tom, kan du fortsat opsige din gasforsyning mod betaling. Se prisen på en frakobling her

Status den 25. maj kl. 08.30:

276.000 kr.

tilbage i afkoblingspuljen for 2022.


Vi får i øjeblikket mange opkald og mails om skift af varmekilde.
Har du opsagt din gasforsyning, kan du regne med, at vi henter din gasmåler, så hurtigt vi kan. Men der kan gå længere tid, end vi har oplyst, på grund af stor travlhed. Vi giver dig besked, inden vi kommer.

Kundeservice

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler