mail telefon tilmelding
Gå til indhold

Her kan du som opgraderingsejer eller bionaturgassælger meddele skift/valg af bionaturgassælger til Evida.

Valget skal varsles senest 1 måned til den 1. i en måned, inden aftalen skal træde i kraft.

Vejledning
Som opgraderingsejer og bionaturgassælger vil I herefter snarest modtage en aftale til digital underskrift. I forbindelse med den digitale signering vil aftaleunderskriver modtage en mail med et link til aftalen på eSignatur. For at tilgå aftalen skal man indtaste en sms-kode, som man modtager på sin mobil, hvilket er baggrunden for, at Evida skal have oplyst mobilnummeret på aftaleunderskriveren. Herefter kan aftalen underskrives ved at benytte musen eller lignende.

Når begge parter har underskrevet aftalen, kan det digitalt signerede dokument hentes af begge parter. Signering skal være sket senest 2 uger, inden valg eller skift af bionaturgassælger træder i kraft.

Ved skift af bionaturgassælger orienterer Evida herefter den tidligere bionaturgassælger om, at denne fra den anførte dato ikke længere er bionaturgassælger for det pågældende opgraderingsanlæg. Det er opgraderingsejers ansvar, at eventuelle tidsfrister i aftalen med den tidligere bionaturgassælger overholdes.

Vælg bionaturgassælger

Opgraderingsejers kontaktperson (den person, som skal bekræfte aftale for opgraderingsejer)
Biogasnaturgassælgers kontaktperson (den person, som skal bekræfte aftale for bionaturgassælger)

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler