mail telefon tilmelding
Gå til indhold

På denne side giver vi dig et overblik over nogle alternativer til naturgas, som kan være en mulighed for dig som gaskunde.

Vil du læse mere om forskellige opvarmningsformer eller regne på, hvad der bedst kan betale sig for dig, kan du besøge Energistyrelsens side sparenergi.dk

Du kan søge om tilskud gennem Bygningspuljen til boligforbedringer, der sparer energi på Energistyrelsens side https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud-og-fradrag 

Biogas

Biogassen, som er en CO2-neutral energikilde, udgør en stadig større del af gassen i gasnettet. Klimaaftrykket fra gasforbruget falder altså, i takt med at biogassen fortrænger mere og mere naturgas.

Hvis du gerne vil have endnu grønnere varme, kan du hos nogle gasleverandører købe CO2-neutral biogas i stedet for naturgas.

Læs mere om biogas på biogas.dk.

Fjernvarme

Bor du i et område, hvor du kan vælge fjernvarme, eller hvor fjernvarmen er på vej, kan det være en løsning for dig.

Du kan læse mere om fjernvarme på fjernvarme.info.

http://kort.plandata.dk/spatialmap? under Erhvervsstyrelsen kan du på et kort se, om du bor i et område udlagt til fjernvarme. Du skal vælge ’Varmeforsyning, vedtaget’ i venstre side af kortet. Vil du vide, om der er fjernvarme på vej, hvor du bor, kan du kontakte din kommune.

Varmepumpe

Der findes flere typer varmepumper, man kan vælge. Som gasforbruger har du i dag et vandbåret system, og derfor kan en luft til vand-varmepumpe eller et jordvarmeanlæg være en mulighed for dig.

Nogle selskaber tilbyder en varmepumpe på abonnement, så du ikke selv skal investere i varmepumpen.

Læs mere om varmepumper på sparenergi.dk.

BLA01432 2 (1)

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler