mail telefon tilmelding
Gå til indhold

Evida implementerede i 2020 Mercell Danmark A/S til at afvikle udbud elektronisk. Ifølge Forsyningsvirksomhedsdirektivet skal udbudsprocessen være digital fra 2018.

Mercell er et centralt værktøj i udbudsprocessen, der overflødiggør papirer i udbudsprocessen. Derudover fungerer systemet som en fælles kommunikationsplatform for både ordregiver og leverandører, og giver et overblik og nem adgang til alle informationer om de aktuelle udbud. 

Link til det digitale udbudssystem, Mercell

Registrering i Mercell

Alle leverandører, der ønsker at byde ind på et udbud hos Evida, skal være oprettet i Mercell med en virksomhedsprofil tilknyttet en eller flere kontaktpersoner.  

Ønsker du som virksomhed at undersøge, hvilke aktuelle udbud der er offentliggjort, kan du på bl.a. Mercells hjemmeside søge på nøgleord. Gå ind på www.mercell.com, og klik på "Søg udbud".

Som leverandør, der ønsker at byde på et aktuelt udbud, registrerer du dig hos Mercell ved at klikke på "Meld ind interesse" nederst på udbuddets offentlige side og udfylde de efterspurgte oplysninger. Når virksomheden først én gang er oprettet, vil virksomhedsprofilen kunne benyttes igen til nye udbud. 

Kontakt til supporten

Oplever du tekniske udfordringer, eller har du spørgsmål, har Mercells support åbent på hverdage mellem kl. 08:00 -15:30, og kan kontaktes på tlf. +45 63 13 37 00 eller via e-mail på danmark@mercell.com.

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler