Evida implementerede i 2020 Mercell Danmark A/S til at afvikle udbud elektronisk. Ifølge Forsyningsvirksomhedsdirektivet skal udbudsprocessen være digital fra 2018.

EU-Supply (CTM) er et centralt værktøj i udbudsprocessen, der overflødiggør papirer i udbudsprocessen. Derudover fungerer systemet som en fælles kommunikationsplatform for både ordregiver og leverandører, og giver et overblik og nem adgang til alle informationer om de aktuelle udbud. 

Link til det digitale udbudssystem, EU-Supply

Registrering i CTM/EU-Supply

Alle leverandører, der ønsker at byde ind på et udbud hos Evida, skal være oprettet i EU-Supply med en virksomhedsprofil tilknyttet en eller flere kontaktpersoner.  

Som leverandør registrerer du dig i EU-Supply ved at klikke på ”Online registrering” og udfylde de efterspurgte oplysninger. Det er gratis at oprette sig, og når virksomheden først én gang er oprettet, vil virksomhedsprofilen kunne benyttes igen til nye udbud.  

Når virksomheden har oprettet en virksomhedsprofil, sker deltagelse i Evidas udbud som følger:

  1. Det ønskede udbud findes under ”Igangværende udbud” eller via en direkte invitation til en kontaktperson.
  2. Log ind i systemet og klik ”Accepter”. Vær venligst opmærksom på, at dette ikke forpligter dig til at fremsende et tilbud, men du accepterer blot at få adgang til dokumenterne på udbuddet.
  3. Hent de ønskede dokumenter på udbuddet. Bearbejd materialet og udfyld de dokumenter, ordregiver beder om, og upload materialet inden for udbuddets deadline. 

Kontakt til supporten

Oplever du tekniske udfordringer, har EU-Supplys support åbent i hverdage mellem 08:00 -16:00, og kan kontaktes på telefon +45 7020 8014 eller via e-mail på dksupport@eu-supply.com  

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 6225 9114.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler