mail telefon tilmelding
Gå til indhold

Evida har valgt at forlænge fristen for, at kunderne kan lave en ekstra aflæsning af deres gasmålere til den 17. januar.


Siden tirsdag den 3. januar har der været stor trafik og lange køer for at logge ind på MitEvida. Det skyldes blandt andet, at afkoblingspuljen for 2023 er blevet åbnet, men også at flere kunder har ønsket at lave en ekstra frivillig aflæsning af deres gasmåler.

Vi beklager meget de gener, det giver vores kunder, og for at lette presset på køen har Evida derfor valgt at forlænge fristen for de frivillige aflæsninger af gasmåleren fra den 5. til den 17. januar.

Lige nu oplever vi, at rigtig mange kunder står i kø for at komme ind på selvbetjeningsløsningen Mit Evida. Det giver pres på vores systemer og desværre også lang ventetid. Vi bruger et anerkendt køsystem, som kunderne kender fra bl.a. årsopgørelsen fra Skattestyrelsen for at håndtere de mange besøgende", siger Evidas driftsdirektør Sune Holm og fortsætter:

Afkoblingsordningen er nemlig åbnet i går den 3. januar kl. 10, og samtidig er der fortsat mange, som ønsker at benytte sig af muligheden for en ekstraordinær aflæsning og opgørelse. Derfor har vi også valgt at forlænge muligheden for at lave den ekstra frivillige aflæsning til den 17. januar. Vi beklager ulejligheden for vores kunder, der desværre må væbne sig med tålmodighed. Vi lukker så mange ind ad gangen, som vores systemer kan håndtere, og vi arbejder på højtryk for at hjælpe så mange kunder som muligt.

Fakta

  • Evida sender en besked direkte til kunderne med muligheden for en ekstraordinær aflæsning og opgørelse.
  • Det er frivilligt, om kunderne vil benytte sig af muligheden, som løber frem til den 17. januar 2023.
  • De kunder, Evida står for at afregne, modtager en opgørelse for Evidas del af regningen i februar til udbetaling/afregning den 6. marts. Hvis Norlys, Andel eller Energi Fyn er kundens leverandør, vil opgørelsen fra Evida komme via leverandøren, og det er op til leverandøren, hvornår det sker.
  • Uanset om kunden vælger at lave en ekstraordinær aflæsning, vil kunden også få sin sædvanlige opgørelse til maj/juni. Kunderne kommer ikke til at betale for et forbrug, de ikke har haft. Når en opgørelse bliver lavet, vil det blive modregnet, hvis kunden har betalt for meget aconto.
  • Læs mere på https://www.evida.dk/frivillig-aflaes/
Del
BLA01432 2 (1)

Har du et spørgsmål til os?

Kontakt os

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler