CO2-udledningen skal ned, og temperaturstigningerne skal standses. 

Som en af verdens grønneste nationer har vi et særligt ansvar for fortsat at løfte barren og gå forrest i den grønne omstilling. Og sikre mest mulig omstilling for pengene hurtigst muligt. 

Evida udvikler og vedligeholder hele Danmarks gasdistribution, og vi har et særligt ansvar for at bidrage til omstillingen. Vi giver adgang til CO2-neutral grøn gas, forsyningssikkerhed og energilagring. Og vi effektiviserer løbende hele Danmarks gasnet. 

Så det danske samfund ikke går i stå, når vinden ikke blæser. Så lyset ikke slukker, når solen går ned. 

Der findes ingen simple løsninger på de komplekse klimaproblemer, men med 18.000 km. af Europas grønneste gasnet solidt plantet i den danske muld, er gasnettet et afgørende element for at lykkes med en effektiv grøn omstilling af Danmarks energiforsyning. 


Vision & mission

Vores vision 
Hver dag arbejder vi med at designe, vedligeholde og udbygge gassystemet, der vil gøre det muligt at bruge vedvarende energi til alt. 

Vores mission 
Vi leverer sikker og stabil forsyning af gas og bidrager aktivt til den grønne omstilling - til gavn for vores kunder og for samfundet. 


Vores virksomhed i tal

Vi har 400.000 gaskunder - boliger, virksomheder, industri, kraftvarme og gastankstationer

Vi ejer og vedligeholder 18.300 km gasrør i hele landet

Vi leverer årligt 2,4 mia. m3 gas

Vores årlige omsætning er ca. 1,4 mia. kroner

Vi er 430 ansatte

Få svar på dine spørgsmål

Indtast postnummeret, for den adresse din henvendelse drejer sig om, så vi kan guide dig bedst muligt.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnummer for det område, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.


Hvis du lugter gas, ring til 7789 9000.

Har du spørgsmål rediger postnr.
service

Input postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler