Bestyrelse og direktion 
Evida er et selskab under Finansministeriet. 

Bestyrelsen for Evida er: 

Charlotte Strand, formand 

Charlotte Strand har blandt andet indsigt i forvaltnings- og complianceområder og erfaring med strategisk transformation i børsnoterede virksomheder og drift i komplekse forretningsmiljøer.

Udover bestyrelsesformandsposten hos Evida er hun bestyrelsesmedlem i PostNord AB, Climeon AB, Per Aarsleff A/S og Flügger A/S. Hun har tidligere bl.a. har været Senior Vice President hos DONG Energy (nu Ørsted A/S) som CFO for Wind Power.

Susanne Juhl

Susanne Juhl har tidligere været administrerende direktør for HMN Naturgas i 8 år og har derfor en stor faglig viden inden for gasdistribution og Evidas virksomhed, herunder regulatoriske spørgsmål og grøn omstilling. Hun har derudover erfaring med topledelse og strategisk transformation.

Hun arbejder i dag primært som bestyrelsesmedlem, hvor hun udover Evida også er medlem af bestyrelsen for DTU, Politiken Fonden og næstformand for bestyrelsen i Nunaoil A/S. Derudover er hun selvstændig rådgiver.

Thomas Dalsgaard

Thomas Dalsgaard er partner hos Copenhagen Infrastructure Partners og bestyrelsesformand for Dansk Retursystem.
Han har bl.a. erfaring som administrerende direktør for Ørsted Bioenergy & Thermal Power, ligesom han har været Senior Vice President hos DONG Energy.

Han har derfor indsigt i strategisk transformation, ligesom han har erfaring med grøn omstilling af Ørsteds varme- og elproduktionsaktiviteter.

Per Christensen

Per Christensen har siden september 2013 været forbundsformand for 3F, hvor han har været valgt i 35 år. Per Christensen har stor indsigt i arbejdsmarkeds- og arbejdstagerforhold, hvilket kan være særligt relevant for Evida som udflyttet og fusioneret selskab.

Per Christensen er endvidere bestyrelsesformand i PensionDanmark og i Arbejdernes Landsbank A/S, næstformand i Det Kongelige Teaters bestyrelse, bestyrelsesmedlem i Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) samt A/S A-Pressen.


Virksomhedens daglige ledelse er: 

Ole Kalør
adm. direktør (CEO) 

Ole Kalør har erfaring som økonomidirektør og administrerende direktør for en række selskaber. Han har bl.a. været ansat i Arthur Andersen, Hewlett-Packard ApS, NCC Roads Holding AB og Fritz Schur Technical Group.

Ole Kalør er desuden bestyrelsesmedlem i Paschal Danmark A/S og bestyrelsesmedlem i Dansu A/S.

Søren Hylleberg
driftsdirektør (COO) 

Søren Hylleberg Sørensen har erfaring som driftsdirektør og administrerende i HMN GasNet, hvor han var ansat i 35 år inden fusionen til Evida. Derudover er han bl.a. næstformand i Dansk Gasteknisk Center.

Peter Thomas Clausen
økonomidirektør (CFO) 

Peter Thomas Clausen har bl.a. erfaring som CFO for NRGi Infrastruktur-division og økonomichef for Baltship A/S og Martin Professional A/S (Martin Group).Organisationsdiagram

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 6225 9114.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler