mail telefon tilmelding
Gå til indhold

Skal du have udleveret en gasmåler til en ny installation, sættes processen i gang ved, at du anmelder gasinstallationen hos Sikkerhedsstyrelsen på VIRK.dk. Husk, at anmelde i god tid, så måleren leveres i god tid, inden du skal bruge den.

Sådan gør du

Anmeld på VIRK.dk

Anmeld ny installation på VIRK.dk. Husk, at anmelde i god tid, så måleren leveres i god tid, inden du skal bruge den. Evida modtager efterfølgende anmeldelsen fra Sikkerhedsstyrelsen og behandler den.

Måler udleveres

Målere til villainstallationer og mindre erhverv sendes til din registrerede adresse ca. 14 dage før den forventede opstartsdato, som du har angivet ved anmeldelsen.

Større målere, typisk til erhvervsinstallationer, udleveres/monteres efter nærmere aftale med sagsbehandleren hos Evida.

Har du et ønske om at afhente måleren på et af vores lagre, bør det være i enkeltstående tilfælde, og da skal du notere det i bemærkningsfeltet på anmeldelsen.

Mangler tilslutningsaftalen?

Det er ikke muligt at få udleveret en måler, hvis anmeldelsen ikke er registreret korrekt hos Sikkerhedsstyrelsen/Evida, eller hvis der mangler en underskrevet tilslutningsaftale fra kunden.

Indgå aftale om tilslutning

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på myndighed@evida.dk eller tlf. 6225 9093.

Nyhedsbrev

Vil du have flere nyheder fra Evida? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du modtage andre nyheder målrettet din virksomhed om fx udlevering af målere, opsætning og indregulering af kedler, effektive installationsmetoder for gaskedler, åbningstider på lager, administrative tips og tricks, nye produkter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld her

Ved lugt af gas eller andet nødstilfælde


Ring til os på 62 25 91 14.

Lugter du gas? rediger postnr.
service

Indtast et andet postnummer

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Det indtastede postnummer er ikke i et gasforsyningsområde. Indtast postnr. for den adresse, du er interesseret i, eller ring til os på tlf. 7789 9000.

Aflæs gasmåler